В інтернет виклали відео розпродажу в рамках акції "Чорна п'ятниця" в одному з торгових центрів США.

На відеоролику видно, як американці вриваються в супермаркет і спустошують полиці магазинів, навіть не дивлячись на цінники. Люди змітають товари без розбору. При цьому вони б'ються, штовхаються і кричать.

Не менш видовищно жителі США готувалися до дня розпродажу. Щоб купити все найкраще за низькою ціною багато покупців вишикувалися в довгі черги під ТРЦ задовго до відкриття. Приміром, щоб потрапити в торговий центр Atwater в Лос-Анджелесі найпершими, під будівлею утворилася черга з 334 чоловік.

Читайте також: Жителів Черкас розсмішили знижки в супермаркеті (фото)

Деякі прийшли під магазини за добу до початку розпродажів. У Сан-Маркосі штату Каліфорнії покупці розбили під ТЦ наметове містечко.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, "Чорна п'ятниця" - це день розпродажів, який стартує в США відразу після Дня подяки. Покупці прагнуть придбати своїм близьким подарунки до Різдва за найвигіднішими цінами, знижки на товари можуть доходити до 80-95%.