Сьогодні, 27 листопада, в рамках операції з розслідування обставин терактів у Парижі 13 листопада у Бельгії поліція затримала двох осіб.

Як пише Європейська правда з посиланням на бельгійські ЗМІ, одного з затриманих підозрюють у причетності до терактів, іншого вважають потенційним свідком трагічних подій.

За даними французької прокуратури, одного з чоловіків затримали в результаті обшуків, проведених у містечках Овель і Енсіваль.

Читайте також: Поліція Німеччини затримала продавця зброї для паризьких терористів

Згодом стало відомо про затримання другої особи - її поліція арештувала у Брюсселі. Цю особу поліція розшукувала за підозрою у причетності до терактів.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Нагадаємо, сьогодні німецька поліція спочатку затримала, та згодом відпустила трьох осіб, яких підозрюють у причетності до терористичної діяльності.