У каліфорнійському місті Сан-Бернардіно в результаті стрілянини загинули, за попередніми даними, 14 осіб, та еще близько 14 отримали поранення.

Стрілянина сталася в місцевому центрі підтримки людей з порушеннями розвитку, передає CNN.

У поліції заявили, що нападників могло бути троє. Повідомляється, що один із стрільців міг захопити заручників. Правоохоронні органи проводять операцію по затриманню зловмисників. Кілька будинків оточені і перевіряються. Поліція заборонила місцевим жителям залишати свої будинки.

Також стало відомо, що на місці стрілянини в каліфорнійському місті Сан-Бернардіно працює робот-сапер. Він обшукує будівлю на предмет наявності вибухових речовин.

Телеканал CNN повідомив, що до розслідування інциденту підключилися агенти Федерального бюро розслідувань США.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Читайте також: Стрілянина у столичному Подільському районі: один постраждалий

Вранці, в поліції Каліфорнії повідомляють про те, що знешкодили уже двох нападників, які вчинили стрілянину у центрі для людей з обмеженими можливостями у Сан-Бернардіно.

Глава місцевої поліції повідомив, що підозрювані були одягнені у військову форму і добре озброєні, одним із підозрюваних був чоловік, другим — жінка, пише Associated Press.

Правоохоронцям також вдалось ідентифікувати одного з нападників, ним виявився виходець з Близького Сходу на ім'я Саїд Фарук.