Терористи "Ісламської держави" неодноразово робили спроби придбати бланки паспортів громадянина України, які були захоплені бойовиками "ЛНР" і "ДНР".

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

"За наданою компетентними підрозділами СБУ інформацією, представники міжнародної терористичної організації" ІГ "неодноразово робили спроби придбати бланки паспортів громадянина України. Документи були захоплені бойовиками так званих" ЛНР "і" ДНР "на території окремих районів Луганської та Донецької областей", - зазначили в відомстві.

Зазначається, що під час проведення слідства за місцем проживання виявлених в Україні прихильників "ІГ" було вилучено вогнепальну зброю і гранати типу "РГО", які не виробляються підприємствами військово-промислового комплексу України. Крім того, вони не знаходяться на озброєнні військових формувань України.

Читайте також: В ІДІЛ показово стратили агента ФСБ

Популярні новини зараз
Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

"Згідно з поясненнями затриманих, зброя надійшло до них із зони проведення АТО", - додали у відомстві.