Сильвестр Сталлоне підписав з телеканалом Fox контракт на зйомки серіалу за мотивами знаменитої франшизи про Рембо.

За відомостями The Hollywood Reporter, 69-річний Сталлоне виступить одним з виконавчих продюсерів серіалу, а сценарій напише автор "Утікача" і "Міцного горішка" Джеб Стюарт.

Сторони поки не розголошують подробиць контракту. Відомо лише, що мова в телевізійній драмі піде про непрості стосунки Рембо з його сином Джей Ером, колишнім "морським котиком". Це новий персонаж, який раніше не з'являвся ні в одному з фільмів франшизи про Джона Рембо.

Читайте також: Кінокритики назвали найкращі фільми року

"Рембо: Нова кров" - не перший проект Сильвестра Сталлоне для телеканалу Fox. У березні цього року стало відомо, що актор стане виконавчим продюсером серіалу за мотивами франшизи "Нестримні" про загін елітних найманців. Серіал задуманий як весела екшн-драма, герої якої будуть виконувати різні місії.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

З 1982 року вийшло чотири фільми про Джона Рембо. Найбільш комерційно успішним стала друга частина франшизи - "Рембо 2": при бюджеті $ 44 млн фільм, зібрав у світовому прокаті $ 300,4 млн. Останній на даний момент фільм "Рембо 4", дія якого відбувається в М'янмі, вийшов в 2008 році. Виробництво картини обійшлося в $ 50 млн, при цьому заробити у прокаті їй вдалося $ 113,2 млен.