Глава Чечні Рамзан Кадиров пообіцяв помститися за росіянина, страту якого терористи з угруповання ІД показали на відео.

Про це повідомляє "РИА Новости".

За словами Кадирова, він має підтвердження інформації про те, що страчений бойовиками ІГІЛ росіянин є чеченцем.

"Тому, хто це зробив, ми дамо квиток в один кінець", - заявив політик.

Читайте також: В ІДІЛ показово стратили агента ФСБ

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв
Показати ще

За словами Кадирова, він не вірить у повідомлення про те, що вбитий працював на російські спецслужби. Глава Чечні вважає, що росіянина підставили. "Чеченці його знають, пам'ятають і не залишать. Хто зарізав людину з нашої держави, той не повинен жити, - стверджує Кадиров.

Нагадаємо, бойовики ІДІЛ заявили, що обезголовили ймовірного російського шпигуна, і опублікували відеоролик страти під назвою "Росіяни, ви будете розчаровані і принижені". На записі показаний чоловік, що стоїть навколішки у помаранчевому комбінезоні, за ним знаходиться бойовик з ножем у руках. Терористи звинуватили його в тому, що він приєднався до їх угрупованню з метою шпигунства.