Уповноважений при президенті РФ з прав дитини Павло Астахов пропонує тимчасово обмежувати права батьків, з дітьми яких стався нещасний випадок.

З такою пропозицією він виступив на зборах Батьківського всеросійського опору, передає РБК.

Астахов вважає, що у неуважних батьків дітей потрібно забирати і на строк до шести місяців віддавати близьким родичам. "Все-таки шість місяців, мені здається, достатній термін, щоб трошки виправитися", - сказав правозахисник.

Читайте також: Українських біженців з Донбасу ошукали в Росії

Він зазначив, що велика кількість нещасних випадків відбувається з дітьми, яких батьки залишають без нагляду. "На суд батьківської громадськості треба винести пропозицію таких батьків попереджати, і якщо такі випадки відбуваються, ставити питання про обмеження до шести місяців батьківських прав", - говорить уповноважений з прав дитини.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще