Карабінери та фінансова поліція провели в Італії спеціальну операцію по конфіскації майна у сицилійської мафії "Коза Ностра". Його загальна вартість склала 13 мільйонів євро.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Поліція 3 грудня арештувала майно чотирьох чоловіків. Вони причетні до діяльності Маттео Мессіна Денаро. Він є одним з членів "Коза Ностри" і на даний час перебуває у розшуку.

Сьогодні поліція оприлюднила офіційну заяву, у якій зазначається перелік конфіскованого майна. Мафія володіла 68 об'єктами нерухомості, двома автомобілями, 36 "фінансовими та банківськими справами". Також у їх власності перебували частки в акціонерних товариствах - супермаркетах, фермерських господарствах.

Поліцейське розслідування показало невідповідність між задекларованими доходами зловмисників та їх реальною власністю.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Читайте також: Італійська мафія готувала вбивство посадовця

Раніше італійська поліція заарештувала шістьох членів сицилійської "Коза Ностри". Їх підозрюють у підготовці замаху на міністра внутрішніх справ Італії Анджеліно Альфано.

Нагадаємо, Коза Ностра з'явилась у Сицилії в першій половині XIX століття. Вже наступного століття вона перетворилася в міжнародну організацію. Спочатку організація займалася захистом, використовуючи найжорстокіші методи, власників апельсинових плантацій та великих земельних володінь. Пізніше вона стала злочинним угрупованням,а їх головним напрямком діяльності став бандитизм.