В інтернеті з'явилися знімки, на яких військовослужбовці РФ на борту десантного судна "Цезар Куніков" цілиться з переносного зенітно-ракетного комплексу (ПЗРК) в житлові квартали Стамбула.

Фотоподвержденіе цього опублікував у своєму акаунті Twitter блогер Йорюк Ішик з Туреччини.

На знімках, які датуються 4 грудня 2015, видно, як морський піхотинець з предметом схожим на ПЗРК. Блогер припускає, що це військовий може бути з ПЗРК типу "Голка" 9К38.

Читайте також: Росія силоміць відправляє додому всіх студентів з Туреччини

"Хто цей дурень? ВМФ ЧФ підтримують дисципліну на кораблях? Або подорож є приводом для поповнення картинок в соцмережах?" - Прокоментував свої фото блогер.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Тепер російські кораблі проходять Босфор з ПЗРК в бойовій готовності. У Туреччині великий скандал, ПЗРК була спрямована у бік житлових кварталів Стамбула. Паралельно NATO підтягує свої кораблі до Туреччини", - зазначають в співтоваристві євромайдан в Facebook.

Відзначимо, що "Цезар Куніков" може перевезти в різних варіантах 150 морських піхотинців і 13 бойових броньованих машин, 150 десантників і 10 танків з екіпажами або 500 тонн вантажу.