Український боксер Володимир Кличко, який 28 листопада в Дюссельдорфі програв британцеві Тайсону Ф'юрі, вперше після невдачі показався на публіці: разом з нареченою Хайден Панеттьєрі, братом Віталієм і його дружиною Наталією він вийшов у світ на захід Ein Herz Fuer Kinder Gala 2015 в Берліні.

Фото з вечора, який відбувся в аеропорту Темпельхоф, з'явилися на офіційній сторінці Кличка в Instagram.

Нагадаємо, 28 листопада на стадіоні "Еспріт Арена" Володимир Кличко втратив всі чотири чемпіонські пояси, програвши Ф'юрі одноголосним рішенням суддів. Боксери попередньо домовилися про матч-реванш, який може відбутися в травні-червні 2016 року.

Читайте також: Ми повернемось і заберемо всі титули - тренер Кличка

Раніше повідомлялося, що колишній чемпіон світу за версіями WBO, WBA, IBF, IBO Володимир Кличко 30 листопада сентиментально відреагував на своє сенсаційну поразку британцеві Тайсону Ф'юрі в Дюссельдорфі.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

На своїй сторінці "Твіттері" він повідомив, що переживає з приводу результату поєдинку. "Все ще не можу повірити в те, що програв. Усе ще страждаю", - написав Кличко.