Жителів російського Татарстану врятували від чергової небезпеки. В міжнародному аеропорті міста Казань співробітники Россільгоспнагляду виявили чотири нелегальні троянди. Пильні фахівці відділу фіто санітарного нагляду знайшли рослини в ручному багажі одного з пасажирів.

"При огляді виявили заборонену до ввезення в Росію підкарантинну продукцію. Це чотири саджанці троянди з ґрунтом. Вони прибули з міста Баку, Республіка Азебайджан", - повідомляє сайт Управління Россільгоспнагляду по Республіці Татарстан.

Читайте також: Санкції: в кримському ліцеї спалили турецькі книги і вигнали викладачів

Чиновники відомства відзвітували, що рослини знищили. Уточнили, що зробили це "шляхом спалювання в утилізаційній печі аеропорту під контролем фахівців Управління".

Пояснюють, що у країні діє заборона на ввезення продукції тваринного походження з Республік Таджикистан, Узбекистан і Азербайджан.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще