Одна із найвідоміших в світі організацій – німецька компані Adidas хоче відмовитись від участі людей у пошитті спортивного взуття та повністю атоматизувати виробництво за допомогою роботів. Таким чином компанія планує заощадити кошти на робочій силі.
На сьогодні в компанії працює понад 1 мільйон робітників. Виробництво розташоване в Китаї та В'єтнамі .
Вже у 2016 році в Німеччині випустять 500 пар кросівок, виготовлених роботами, повідомляє IT Expert з посиланням на Tech.onliner.by.

Читати також: Adidas виготовила кросівки з океанічного сміття

Як відзначають в компанії, роботизовані фабрики дозволять максимально децентралізувати процес і зробити його більш гнучким. Наголошується, що Nike також інвестує в подібні виробництва, проте як швидко відбудеться їх запуск, невідомо.

У Adidas мають намір створити велику мережу роботизованих фабрик по всьому світу і поступово наростити обсяги виробництва. При цьому компанія не має наміру міняти партнерів-постачальників сировини. На старті фабрика буде обслуговуватися командою з 10 чоловік, проте мета компанії повністю автоматизувати процес.

В даний час Adidas випускає щорічно близько 600 млн пар взуття, предметів одягу та аксесуарів, а до 2020 року має намір збільшити обсяги в півтора рази.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще