У Ільдара Дадіна, якого засудили до трьох років колонії за участь в антиурядових мітингах в Росії, знайшли візитку Яроша. Тим самим, нібито "встановивши" його зв'язок з "Правим сектором".

Про це написала журналістка Анастасія Зотова в блозі на сайті "Відкрита Росія", супроводивши текст витягами з кримінальної справи засудженого активіста.

"Як казали в моєму дитинстві, "якщо ви не вірите, будь ласка, перевірте". Ось, наприклад, все ж чули про візитку Яроша? Ось таку візитку знайшли у Ільдара (хтось із Києва привіз, там такі на кожному кроці продаються) . Вона була вилучена під час обшуку. Як і мобільний телефон, який правда слідчі не оглянули, оскільки він розрядився (ось тепер ви знаєте, як працює наше слідство)", - написала журналістка.

Читайте также: Антипутінських активістів посадили на три роки (фото)

Як пише Зотова, - "Якщо виступати проти війни - це екстремізм, ну тоді я вже й не знаю, що подумати"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Виступи Дадіна проти війни на Донбасі слідчі назвали пропагандою екстремізму, що також включили в його кримінальну справу.

Відзначимо також, що батько політв'язня Ільдара - Ільдус Дадін дав свідчення проти свого сина і виступив в суді свідком звинувачення, переказавши розмови про політику, які велися в їх домі. Але, батько все ж наполягав, що його син, людина хороша, просто пішов по неправильному шляху.

Згідно з інформацією, Дадіна інкримінувалися чотири епізоди участі в неузгоджених акціях протесту 6 і 23 серпня 13 вересня і 5 грудня 2014 року, коли він зі своїми прихильниками перекрив на кілька хвилин Мясницькій вулицю в центрі Москви. Він був затриманий 30 січня цього року, 3 лютого був поміщений під домашній арешт.