У Москві на паркані навколо телецентру "Останкіно" з'явився колючий дріт.

Відповідні фотографії опублікував на своїй сторінці в Facebook ведучий "Громадського телебачення Росії" Антон Алфімов - передає "Медуза".

"Навколо Останкіно натягують колючку. Цікаво, хтось думає, що терористи полізуть через паркан?" - підписав Алфімов.

Пізніше ведучий розповів російським ЗМІ, що дріт почали натягувати сьогодні вранці, 11 грудня.

Менше з тим, у самому телецентрі появу "колючого паркану" назвали лише заходами безпеки.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Це нормальні заходи безпеки у зв'язку з тривожною ситуацією і в Москві, і в Росії, і в світі. Якихось додаткових вказівок ми не отримували - працюємо в звичайному режимі. Ми вважаємо його необхідним", - сказав начальник прес-служби телецентру.

Читайте також: В Москві палав завод (відео)

Також він згадав телефонний дзвінок з повідомленням про замінування "Останкіно". Він надійшов на пульт МВС 5 грудня. Після цього дзвінка в телецентрі вирішили посилити охорону.

Нагадаємо, вчора, 10 грудня Київська залізничний вокзал в черговий раз "замінували". Правоохоронці досі шукають аноніма, який постійно повідомляє про бомбу.