Фотограф з Сінгапуру Арам Пан став першим іноземцем, котрому вдалося з повітря зробити знімки столиці Корейської Народно-Демократичної Республіки Пхеньян.

Про це повідомляє PetaPixel.

Арам Пан оприлюднив 15-хвилинне відео і фотографії, над якими він працював в рамках особистого проекту DPRK 360. Він розповідає про життя в тоталітарній державі.

Дозвіл на зйомку сінгапурець отримав безпосередньо від уряду республіки. Торік Арам подав запит до адміністрації Трудової партії Кореї з проханням дозволу на зйомку Пхеньяну з висоти пташиного польоту.

Місцеві політики виділили невеличкий вертоліт і офіційно запросили Пана провести фотосесію. Відтепер цей вертоліт курсуватиме над містом регулярно і всі іноземні фотографи зможуть ним скористатися.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Читайте також: Руфери видерлись на 38-метрову статую Христа (фото, відео)

Замовити таку послугу можна через корейську туристичну компанію Young Pioneer Tours.

Нагадаємо, архітектор з Нью-Йорка Марк Фостер прикрасить найгарніший район міста Мангеттен 102-поверховим хмарочосом. Будівлю назвуть на честь Кхалісі - однієї з головних героїнь культового серіалу "Гра престолів".