Британський актор Бенедикт Камбербетч, відомий за роллю Шерлока Холмса в серіалі "Шерлок", загадав Санта-Клаусу дуже зворушливе побажання. Він хоче щастя для дітей в усьому світі, а особливо для тих, хто втратив домівку або перебуває на війні.

Свого листа Санті актор надіслав в рамках традиційної передріздвяної програми, повідомляє LettersLive.

"Любий Санта, прошу тебе зробити щасливими усіх дітей. Нехай вони трохи довше залишаться дітьми і не відчуватимуть сльози та страждання через голод, війни, бомби та політику, які руйнують їхнє дитинство", - написав Камбербетч.

Актор також написав, що сумує за своїм дитинством. Іноді йому не вистачає тих часів, коли він не сам керував своїм життям.

"Будь-ласка, дай дітям промінь радощів та надій. Як доросла людина, я обіцяв не просити тебе вирішити дорослі проблеми. Але я пишу за тих дітей, які взагалі не можуть писати", - підсумував 39-річний британець.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Не обійшлося у листі без нотки типового для Камбербетча гумору. Він пообіцяв залишити Санті трохи портвейну та пиріжків, а також попросив у нього світловий меч.

Читайте також: Зірка "Шерлока" Камбербетч отримав орден від британської королеви

Нагадаємо, що Камбербетч раніше висловлював свою активну позицію стосовно біженців. Під час спектаклю "Гамлет" він жорстко розкритикував британських політиків за прийом лише 20 тисяч емігрантів протягом п'яти років.

У будь-якому разі актор принаймні сам порадує фанатів на Новий Рік. 1 січня канал BBC представить ексклюзивний епізод серіалу "Шерлок", який не прив'язаний до основного сюжету. Дії у цьому епізоді відбуваються у ХІХ сторіччі.