З одним із рупорів кремлівської пропаганди, російським журналістом Дмитром Кисельовим стався конфуз у зв'язку з опитуванням на тему "Брехун року".

У своєму Twitter він розмістив опитування з 4 варіантами, але пізніше видалив, пояснивши це напливом українських користувачів.

"Опитування "Брехун року" видалено у зв'язку з напливом українських тролів. Брехуном року визнано президента України Порошенка", - написав Кисельов.

Читайте також: Головний пропагандист Кремля теж хоче до ЄС

У той же час користувач "Гуго Карлович" опублікував у своєму Twitter скріншот з дійсними результатами опитування ".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Ах він *ідор ганебний, видалив опитування. Але у нас всі ходи записані", - зазначив він в підписі.

Примітно, що в наступному опитуванні "Негідник року" Кисельов взагалі не вніс Путіна в список.

Нагадаємо, один з головних пропагандистів Кремля Дмитро Кисельов прокоментував свої найбільш скандальні висловлювання, зокрема, загрозу засипати США радіоактивним попелом.

"Я ніколи не закликав перетворити Америку в радіоактивний попіл. Я просто констатував, що Росія - єдина країна в світі, яка володіє достатньою військовою міццю, щоб відповісти на зовнішню агресію, в якості удару відплати. Вважаю це висловлювання антимілітаристським, що закликає США вести себе більш обачно і більш відповідально у світі", - сказав він.