Несподіваний скандал виник навкого останнього випуску телепрограми відомого російського кінорежисера Микити Міхалкова "Бесогон TV". Російський медіахолдинг ВДТРК відмовився випускати його в ефір.

У повідомленні компанії йдеться, що таке рішення ухвалене з етичних причин. На думку ВДТРК, в програмі Міхалкова є матеріали, які коллеги-журналісти можуть розцінити як недружні та образливі, та які можуть спровокувати "ефірні війни". При цьому холдинг підкреслює, що не закриває проект Міхалкова і готовий працювати з ним далі.

38-й випуск передачі "Бесогон TV" мав вийти 12 грудня, але канал заборонив його показ.

Міхалков виклав передачу на YouTube. З'ясувалося, що програма була присвячена футбольному коментатору "Матч ТВ" Олексію Андронову, який різко висловився в соцмережах щодо прихильників "русского мира". Журналіст та коментатор Андронов ніколи не приховував своїх симпатій до України. Він неодноразово брав участь в різноманітних українських спортивних медіа-проектів.

Читайте також: Міхалков порівняв Україну з нацистською Німеччиною, а себе з Ейзенштейном

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

У своїй передачі Микита Михалков розкритикував Андронова й звинуватив його в русофобії.

Аналогічні претензії режисер висловив і до інших тележурналістів, зокрема Матвія Ганапольського, який працює зараз в Україні на радіо "Вєсті".