В американському штаті Мічиган чоловік ледь не спалив заправку, ганяючись за павуком.

Смішний та водночас небезпечний випадок стався в Мічигані (США). Чоловік, під час заправки бензином свого автомобіля на одній із місцевих АЗС, помітив, що до бензобаку проник павук - тарантул. Розгубившись, чолов'яга не придумав нічого кращого, як вийняти запальничку та … підпалити павука.

В результаті таких дій бідолахи загорівся не лише автомобіль, але й одна із колонок на АЗС. Лише дивом не сталося вибуху. Загоряння помітив працівник заправки і відреагував миттєво: він вогнегасником загасив вогонь. Також на місце події викликали пожежників.

Вибухонебезпечної реакції вдалося уникнути. Чоловік та автівка залишились неушкодженими, а от про подальшу долю павука не повідомляється.

Читати також: В Австралії павук викликав паніку та поліцію

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Згодом чолов'яга зізнався, що страждає арахнофобією – сильної боязню павуків, тому його реакція була спонтанною та необдуманою.

Нагадаємо, павуки-тарантули мають дуже великі розміри та є надзвичайно токсичними. Від укусу такого павука людина може померти.