Сьогодні, 15 грудня, Роскомнадзор вніс до реєстру заборонених сайтів одну зі сторінок пошукової компанії Yahoo - sports.yahoo.com.

Про це повідомляє видання "Ведомости".

За словами прес-секретаря Роскомнадзора Вадима Ампелонского, сторінка опинилася в реєстрі на вимогу Федеральної податкової служби (ФПС).

"На сайті sports.yahoo.com розміщені американські тоталізатори спортивних матчів", - пояснив це рішення чиновник.

З 1 листопада 2015 ФНС була додана в список організацій, які мають право у позасудовому порядку вносити сайти до реєстру заборонених. На сьогодні на вимогу ФНС було заблоковано уже близько 400 сайтів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Читайте також: Роскомнагляд заборонив пісні російських метал-гуртів у iTunes

У вересні 2015 Роскомнадзор вже вносив сервіс Yahoo до реєстру заборонених. Причина - російська Генпрокуратура виявила там екстремістський матеріал - відео про військове угруповання "Ісламська держава".

Під заборону Роскомнадзора також потрапляли YouTube, український файлообмінник EX.ua. Нещодавно в Росії заборонили також популярне французьке сатиричне видання Charlie Hebdo.