В центрі бразильського міста Сан-Паулу 15 грудня озброєні грабіжники захопили десятки заручників . Вони тримають їх у приміщенні ювелірного магазину.

Про це повідомляє бразильський телеканал Globo.

Нападників спочатку було шестеро і вони планували пограбувати магазин. Але поліцейські змогли затримати двох грабіжників. Після цього злочинці змінили тактику. Вони вирішили взяти полон заручників.

На той момент в торговому залі магазину перебувало 80 людей. Але у них в полоні опинилися лише близько 30 відвідувачів і співробітників торгового закладу. Нападники вимагали від заручників зателефонувати рідним і просити про допомогу. Таким чином злочинці хотіли привернути увагу до інциденту з боку преси.

Читайте також: Озброєний австралієць 9 годин тримав у заручниках колишню дружину

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Поліцейські повністю оточили квартал, в якому розташований магазин. За попередніми даними на місці події є поранені. Також до магазину викликали співробітників спецпідрозділів.

Нагадаємо, у листопаді у Франції невідомі захопили заручників на автомобільній заправці. Нападників було декілька. Одного з грабіжників правоохоронці убили.

У поліції розповіли, що не пов'язують цей інцидент з черговим терористичним нальотом. Це, за їх словами, було просте пограбування.