Граса Кастаньо, яка є одним з кандидатів на пост президента Португалії, припинила участь у передвиборній гонці. На її рішення вплинув шторм. Він обрушився на острів Сан-Мігель, на якому вона живе.

Про це повідомляє португальське видання Sic Noticias.

Шторм, коли вирував над острово, знищив значну частину підписів. Їх збирали на підтримку Граси Кастаньо, як кандидата на пост керівника держави.

Вона розповіла, що для реєстрації своєї кандидатури на передвиборну гонку, їй необхідно було надати вісім тисяч підписів. Політик змогла заручитись підтримкою такої кількості людей.

Але погодні умови перешкодили втіленню її планів у життя. Сильний штормовий порив вітру буквально вирвав з машини папери з підписами. Він розкидав їх на сотні метрів.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Читайте також: Жінка вперше стала депутатом в Саудівській Аравії

В результаті інциденту було знищено шість тисяч підписних листів. На них приблизно було три тисячі підписів громадян на підтримку кандидата.

Кастаньо визнала, що їй не вдасться відновити потрібну кількість підписів до встановленого терміну. В результаті вона змирилась з ситуацією і зняла свою кандидатуру.