Член німецької ультраправої Націонал-демократичної партії опинився в епіцентрі великого скандалу. Марсель Цех відвідав басейн, де продемонстрував нацистське татуювання на спині.

Про це повідомляє BBC.

На тілі політика зображений концтабір польського міста Освенцим. Його прикрашає напис "Кожному своє", який був написаний на іншому концтаборі часів Другої Світової війни - Бухенвальді.

Чоловік показав свої малюнки на тілі ще наприкінці минулого місяця, і лише зараз німецькі правоохоронці назначили суд з цього приводу. 22 грудня судді висунуть вирок Цеху. У найгіршому для себе випадку він отримає п'ять років за ґратами.

Читайте також: В Сіднеї встановили ялинку з надписом "Путін - Х@йло" (відео)

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Концтабір Аушвіц був розташований у Польщі у 1940 році. Там загинуло щонайменше 1,5 млн людей. Бухенвальд гітлерівці заснували у 1937 році за 6 миль від міста Ваймар. 50 тисяч людей, більшість з яких євреї, також попрощалися з життям у цих стінах.

У Німеччині дуже суворі закони стосовно прояву нацизму. За "зіги", свастики та інші символи та лозунги ідеології Гітлера можна отримати значно більші строки у в'язниці, ніж в інших країнах.