Московських школярів змушують писати новорічні привітання для російських солдатів, які воюють в Сирії. Про це пише Костянтин Єрьомін на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, дітям на уроках російської мови роздають вітальні листівки, оформлені в кращих традиціях радянського дизайну. "Новорічні подарунки Дід Мороз ворогові несе, від яких в холоднечу жарко, а в спеку мороз бере!", - свідчить напис на листівці. Сам же Дід Мороз зображений у тільняшцій шапці-вушанці з червоною зіркою.

Читайте також: "Підтримай Асада" - нові футболки в російських бутиках (фото)

"Ось надіслав товариш з білокам'яної. У його доньки в класі на уроці російської мови дітям роздали ось такі листівки і дали завдання: написати новорічні привітання російським солдатам в Сирії. Це ніякий, все серйозно", - пише Єрьомін.

"Саме таким і повинен бути дід Мороз в країні, якій про мир думати ніколи" - - додає він.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

"За наших! За Париж! За Синай!", - свідчить гасло листівки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міноборони Росії опублікувало нове бомбардувань в Сирії. На ньому видно, як російські льотчики і технічний персонал авіабази Хмеймім пишуть на авіабомбах маркером: "За наших! За Париж!".