Вчора, 16 грудня в аеропорту індійського міста Мумбаї працівник наземної служби загинув у турбіні літака Air India, який збирався злітати.

Про це повідомляє The Indian Express.

Нещасний випадок стався близько 9-ї вечора за місцевим часом. Керівник авіакомпанії зазначив, що посадка на літак на той час вже закінчилася. Лайнер якраз розвертався, щоб відправитися на злітну смугу. У цей момент один з пілотів, ймовірно, не почувши сигнал регулювальника запустив двигун.

До літака був приєднаний візок буксиру, і на жаль, поруч з ним знаходився технічний співробітник.

За правилами техніки безпеки, перш ніж запустити двигун пілоти повинні дочекатися спеціального сигналу з землі. Як повідомили очевидці, екіпаж увімкнув турбіни без сигналу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Читайте також: За рік у світі загинули 128 журналістів

56-річний технічний співробітник, якого засмоктало в двигун, загинув миттєво.

Нагадаємо, днями стало відомо, що родичі загиблих пасажирів лайнера А321, який розбився над Синаєм, неправильно опізнали тіла. Внаслідкок цього, три тіла перепоховають.