Влада американського міста Портленда виплатить компенсацію Павлу Криволенкову, який є вихідцем з України. Її розмір становить 325 тисяч доларів.

Про це повідомляє Uapost.us.

81-річному чоловіку виплатять компенсацію за те, що його 71-річна дружина загинула в дорожньо-транспортній пригоді. Аварію спричинив несправний світлофор на одній з вулиць міста.

Зазначену суму чоловік отримає за фізичні та моральні збитки, які йому нанесла трагічна автокатастрофа. Чоловік під час того інциденту також отримав травми.

Подія трапилася ще три роки тому на одному з пішохідних переходів східного Портленда. Павло Криволенков і його дружина Ксенія Александрова переходили дорогу. Світлофор на цій ділянці був несправний і подружжя українських іммігрантів збив автомобіль. За кермом була 42-річна Кімберлі Денніс. В цей час була негода і дощ закривав огляд жінці.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Винуватиця аварії відбулася двома штрафами і громадськими роботами.

Читайте також: "Сердитий котик" подав позов на виробника кави

Місцева преса зазначає, що це перехрестя є одне з проблемних в районі. Світлофор часто працює з перебоями. Раніше травми також отримав місцевий школяр, який переходив дорогу на тому ж місці.

Адвокати довели, що водій не порушувала правил дорожнього руху. Вона їхала з дозволеною швидкістю. Страхова компанія водія вже перерахувала на рахунок Криволенкова 50 тисяч доларів.