В американському штаті Вірджинія трапилась курйозна евакуація. Учні з усіх шкіл відправились відпочивати через скандальне домашнє завдання, яке вони, до речі, можуть не робити.

Про це повідомляє канал CNN.

Громадськість обурена через те, що дітям дали завдання на дім трохи ісламістського характеру. Учні мали вирішити завдання з каліграфії.

"Це - шахада, свідоцтво віри в ісламі, написане арабською. Спробуй перемалювати її. Це допоможе тобі представити всю художню складність каліграфії", - текст домашнього завдання.

Деякі батьки були сильно обурені через дії вчителів. Вони вважають, що їхніх чад схиляють до сповідування ісламу. Американці почали просто бомбардувати Twitter через таку шкільну програму.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Керівники штату вирішили зачинити усі школи Вірджинії з цього приводу. Тож учні вимушено відпочиватимуть рівно один день, доки чиновники не з'ясують обставини.

Мешканці штату навіть вимагали звільнити бідолашну вчительку, яка запропонувала дітям виконати роботу. Але вона виправдовується, що в усьому винна програма з предмету "Світові релігії".

Читайте також: Американське місто заплатить українцю $325 тисяч за смерть дружини

Цікаво, що Дональд Трамп поки не давав жодних коментарів з цього приводу. Кандидат у президенти є щирим ненависником мусульман та закликав уряд заборонити їм в'їжджати до Штатів.

До слова, закриті школи у США через іслам не є рідкістю в останній час. Нещодавно каліфорнійських учнів евакуювали через загрози терактів.