Напередодні нового 2016 року експерти склади список найбільш видатних та цікавих винаходів, які безповоротно змінять життя суспільства і кожного громадянина зокрема.

Новий метод лікування хвороби Альцгеймера. Найбільш вражаючим, безперечно, стало відкриття новітнього методу лікування захворювання Альцгеймера. Дослідники винайшли безмедикаментозний спосіб лікування цієї хвороби. Хворому у кров вводять спеціальні молекули газу, які здатні поглинати хворобливі бляшки. Таким чином до хворого повертається пам'ять та значно покращується робота мозку.

Читати також: Швейцарець додає в золоті прикраси ДНК

"Розумній" презерватив. Дослідники з Лондона створили презерватив, який здатний розрізняти венеричні захворювання. Відтак, змінюючи свій колір, презерватив вказує на інфекційне захворювання: зелений відтінок свідчить про хламідіоз, жовтий – герпес, синій – сифіліс, фіолетовий – папілому.

Гарнітур без навушників. За допомогою цього винаходу меломани отримали можливість слухати музику без навушників. Звук через гарнітур передається відразу до вуха.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Реактивний ранець. Одягаючи такий рюкзак будь-хто зможе літати над землею.

Валіза-трансформер. Ця валіза може складатися до розмірів папки для паперів, перебуваючи в квартирі і, водночас, демонструвати дива вмістимості речей під час подорожі. Також вона обладнана багатьма зручними додатками.

Плавуча платформа для очищення океану. Вчені розробили унікальний плавучий комплекс, який збиратиме пластикові пляшки в океані. Старт проекту заплановано на 2016 рік.

Гіперзвуковий літак. Компанія Airbus розробила проект надшвидкісного літака, який буде здатен долати великі відстані за лічені години.

Плавучі ферми з овочами. Через постійне зростання населення землі та збільшення територій, непридатних для вирощування овочів, вчені прогнозують голод. Щоб цього уникнути створено ферми на воді, де можна вирощувати овочі.

Гнучкий монітор. Корейські вчені створили дивовижно гнучкі монітори, які можна скручувати.