Російського бізнесмена Ільгіза Валінурова, президента мережі кадрових агентств Business Connection і одного з видатних бізнес-тренерів з рекрутингу, побили і зв'язали пасажири авіакомпанії S7. Інцидент стався в результаті п'яного дебошу і буйної поведінки.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Відзначається, що сам бізнесмен має намір подати до суду на авіакомпанію з вимогою компенсації в один мільйон доларів.

Як стало відомо, бійка за участю Валінурова сталася на борту лайнера, який летів з Новосибірська в Гонконг 17 грудня.

Очевидці розповіли, що майже відразу після вильоту чоловік почав вести себе агресивно і неадекватно: ставив підніжки стюардесам і голосно кричав.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Інші пасажири того ж рейсу пробували втихомирити дебошира.

"Я не знаю, хто такий блогер, але він все кричав, що він блогер, а в підсумку його відлупцювали всім літаком, а потім зв'язали", - написав один з попутників Валінурова.

Інші очевидці розповіли, що "зав'язалася бійка, яка не закінчилася навіть після втручання пілота".

У бійку втрутився екіпаж літака. Разом вони зв'язали бізнесмена спеціальними ременями і посадили його на останній ряд. Розв'язали Валінурова незадовго до прильоту, коли він поскаржився на самопочуття і попросив лікаря.

Читайте також: Росія продала Індії браковані винищувачі

"Лікар була серед пасажирів. Вона йому виміряла тиск, а він картинно хапався за груди і глибоко дихав. Наприкінці командир повітряного судна всіх привітав з посадкою і сказав, що нашого п'яного пасажира чекає приємний сюрприз", - розповіла одна з пасажирок.

У якості "сюрпризу" прибула поліція Гонконгу, яка чекала бізнесмена на виході з літака.

Однак Валінуров не розгубився і заявив, що п'яним був екіпаж судна, саме він поводився агресивно через те, що підприємець голосно розмовляв з сусідом.