Міжнародна група хакерів Anonymous звинуватила Туреччину в підтримці "Ісламської держави" оголосила кібервійну. Про це пише Daily Mail.

Видання стверджує, що за минулий тиждень Anonymous вивела з ладу "до 40 тис інтернет-сайтів по всій Туреччині".

"Туреччина підтримує ІД, купує у неї нафту і лікує в госпіталях її бойовиків", - стверджує представник Anonymous у відеоролику, розміщеному в інтернеті. Він зазначив, що "неприйнятно, щоб Ердоган продовжував надавати допомогу ІД".

У випадку, якщо підтримка продовжиться, хакери пообіцяли масштабні атаки на весь турецький сегмент інтернету, зокрема, на банки і сайти уряду. "Туреччина, припини це безумство зараз же, твоя доля у твоїх власних руках", - заявив представник Anonymous.

Читайте також: Хакери зламали сервери Європейського космічного агентства

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Міжнародна група хакерів Anonymous заснована в 2003 році. У неї немає ні лідерів, ні керівних органів. Хакери влаштовують кібератаки і зломи на знак протесту по всьому світу. Найчастіше від їхніх дій страждають сайти державних установ і силових структур.

Нагадаємо, Anonymous 11 грудня зламали сайт хмарочоса Trump Tower, що розташований у американському місті Нью-Йорк. Будівля належить бізнесменові та кандидатові на пост президента США від Республіканської партії Дональду Трампу. Причиною хакерської атаки стали його висловлювання стосовно мусульман.