Сьогодні вночі в турецькому аеропорту Шимон Сабіха Гекчена пролунав вибух.

Як повідомляє 24 канал, через це постраждали двоє прибиральників. До місця вибуху відразу викликали правоохоронців. Вони встановлюють причину вибуху.

Вибух не заподіяв шкоди самій будівлі і пасажирам, які не постраждали в результаті інциденту. Співробітники авіакомпаній уточнили, що в момент вибуху пасажирів у приміщенні просто не було. Вони також не розголошують причини вибуху.

Правоохоронці закрили вхід і вихід в аеропорт на деякий час. Незважаючи на це аеропорт працює в звичайному режимі, ніщо не заважає посадці і зльоту літаків.

Читайте також: Авіакомпанія здійснила перший переліт за законами шаріату

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що три дні тому обговорювали вибухівку в літаку французької компанії "Air France". Він екстрено здійснив посадку в Кенії через повідомлення про бомбу. Кенійські служби підтвердили, що на борту був вибухонебезпечний предмет, а власники компанії спростували це.