Учора ввечері, 22 грудня, російська космічна ракета розпалася на уламки і розсипалася у вигляді яскравого метеоритного дощу над Невадою, Південною Кароліною і Аризоною в Сполучених Штатах.

Про це заявили представники військового командування США - передає видання FoxNews.

"Феєрверк" в небі викликали уламки ракети російського ракетоносія SL-4, що запалали в атмосфері. Її запустили напередодні, 21 грудня", - уточнила офіційний представник ПС США Джулі Зеігенхорн.

Вона додала, що близько 7-ї вечора за місцевим часом ракетоносій увійшов в атмосферу над Аризоною. Сильне світіння помітили тисячі людей. Вони відразу відреагували на незвичайне явище численними публікаціями фотографій.

Нагадаємо, нещодавно в небі над Каліфорнією з'явився неопізнаний літаючий об'єкт, який спровокував безліч суперечок в мережі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Ракету вперше посадили після польоту в космос (відео)

Велика кількість очевидців опублікували в соціальних мережах знімки білої кулі з великим блакитним хвостом, що світилася. При цьому, багато хто висунув версії з приводу того, чи був це метеорит, ракета або щось позаземне.

Також, одній з американських компаній нещодавно вперше вдалося успішно посадити перший ступінь ракетоносія Falcon 9.