В центрі міста Дубай в Об'єднаних Арабських Еміратах загорівся хмарочос готелю Address Hotel Downtown.

Поки що незрозуміло, що стало причиною пожежі, і чи є жертви, повідомляє ВВС.

Готель добре видно з однієї з площ міста. У соцмережах вже багато фото і відео з місця події.

Як повідомляють, вогонь поглинув більшу частину будівлі. Очевидці розповідають про палаючі уламках, що падають на прилеглі до готелю вулиці і сусідні будівлі.

Хмарочос розташований поруч із вежею Бурдж Халіфа - найвищою будівлею світу. За дві години поряд має розпочатися новорічний феєрверк, але наразі не відомо чи святкування відбудуться.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Читайте також: В Одесі згорів нічний клуб (фото, відео)

Нагадаємо, що у лютому 2015-го в Дубаї сталася пожежа в одному з найвищих житлових будинків у світі - будівлі 79-поверхового житлового комплексу "Дубайський факел". Тоді в результаті спалаху ніхто не постраждав.

Пожежа почалася близько трьох годин ночі за місцевим часом приблизно на рівні 50-го поверху. Вітер швидко роздував вогонь, заважаючи роботі пожежників. Однак за кілька годин пожежу ліквідували.