Планета зустрічає новий 2016 рік, але святковий настрій багатьом жителям Землі псує стихія. Великобританія потерпає через повінь, в турецькому Стамбулі через снігопад скасували сотні авіарейсів, Мексику накрили морози, а Австралія палає.

Так, протягом останнього тижня в США вирували і торнадо, і повені. Майже півсотні людей стали жертвами негоди. Зараз найбільше страждає штат Міссурі, в центрі країни. З берегів вийшли річки, вода місцями досягає дахів будинків.

У сусідній Мексиці аномальні морози на півночі країни вбили шістьох людей. Через снігопади і 15-градусного морозу закрили дороги. Більше півсотні автомобілів застрягли у снігових заметах.

Тим часом в Австралії не вщухають лісові пожежі. Вогонь перекинувся на житлові будинки. Через це тисячі людей в штаті Вікторія залишили свої будинки. На щастя, жертв немає.

Читайте також: У "Синевірі" стихія зруйнувала мости і дороги (фото)

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Докучає негода і Великобританії. Північ і захід країни пішли під воду. Подекуди її рівень піднявся майже на 5 метрів. Все це - наслідки атлантичного шторму "Єва". Без світла залишилися десятки тисяч будинків, масштаби втрат можуть досягати двох мільярдів доларів.

Від природних катаклізмів страждають і в Південній Америці. В Аргентині, Парагваї і Бразилії більше 150 тисяч людей змушені залишити свої будинки через повені.

Природні аномалії пов'язують з потеплінням світового океану.