У Ізраїлі вирішили знищити велику партію імпортованих з України яєць через бактерію сальмонели, яку виявили в них.

Відповідні лабораторні випробування провели спеціалісти Міністерства охорони здоров'я Ізраїлю, передає Експрес.

Відомство закликало людей, які купили яйця українського походження, знищити їх самостійно. Ця продукція маркована латинськими буквами UA поруч з терміном придатності та розміром.

Читайте також: В Ізраїлі через теракт скасували зустрічі Порошенка

Ізраїльська влада відзначає, що бактерія сальмонели не знищується при заморожування чи охолодженні. Вона є небезпечною для здоров'я людей.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, у вересні минулого року Федеральний суд США засудив колишнього власника Peanut Corporation of America до 28 років ув'язнення через те, що продукція компанія заразила споживачів сальмонельозом.

Тоді жертвами спалаху цієї небезпечної хвороби стали дев'ятеро людей, які купили заражений арахіс. Бізнесмен знав про те, що продукція є небезпечною для здоров'я споживачів.