Тираж двотомної книги Адольфа Гітлера Mein Kampf з анотаціями та примітками, який надійшов у продаж у Німеччині в минулу п'ятницю, 8 січня, розкупили буквально за кілька годин. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Варто відзначити, що вартість книги становить 59 євро (приблизно $ 62), однак на сайті Amazon.de з'явилися оголошення про продаж мемуарів Гітлера за ціною 9999,99 євро.

Читайте також: Німецького політика судять за нацистське татуювання

Нове видання Mein Kampf складається з 1948 сторінок. Книга була написана Гітлером під час тюремного ув'язнення в 1924 році. Її почали продавати після того, як 1 січня закінчився термін дії авторських прав на книгу у федеральної землі Баварія.

Як повідомлялося, нове видання випустив Інститут сучасної історії. Раніше стало відомо про те, що тираж книги Гітлера становить 4 тис. примірників.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще