У Казахстані відбувся суд над терористом ДНР. Бойовика, який воював на боці проросійських сепаратистів, засудили на три роки позбавлення волі. 27-річний чоловік визнаний винним в участі в іноземних збройних конфліктах.

"Як встановлено в суді, в травні 2014 уродженець міста Атирау вирішив виїхати в Україну і воювати в лавах самопроголошеної Донецької народної республіки. З цією метою він через інтернет знайшов людей, які набирали добровольців", - повідомив прес-секретар обласного суду Боранбай Галієв.

Читайте також: Спецназ Єкатеринбурга відправляють в ряди "ДНР"

У липні 2014 терорист на поїзді виїхав до Астрахані, а на рейсовому автобусі приїхав в місто Ростов-на-Дону. 14 липня 2014 громадянин Казахстану незаконно перетнув російсько-український кордон.

У Донецьку терорист пройшов курс початкової військової підготовки, а потім виконував різні завдання керівників збройних сил "ДНР", навчився стріляти з зенітної установки "ЗУ-23С" і "Стріла-2" і збивав українські безпілотники.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще