Російські рятівники евакуюють чотири населених пункти в Ростовській області через пожежу на Кузьмінському полігоні, де вибухнули боєприпаси.

Про це повідомляє РИА Новости.

Під час проведення навчань на полігоні підірвалась самохідна артилерійська установка. В результаті двоє військовослужбовців контузило, ще одному відірвало палець.

Читайте по темі: Кореспондент Першого каналу підпалював траву в Хакасії для сюжету

На військовому полігоні виникла масштабна пожежа. Пізніше начальник прес-служби Південного військового округу полковник Ігор Горбуль повідомив, що рятувальники локалізували загоряння пункту боєпостачання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Сім одиниць інженерної техніки, пожежні розрахунки і два вертольоти армійської авіації, обладнані спеціальними водозливними пристроями, задіяні в гасінні пожежі польового пункту боєпостачання. За доповіддю з місця, загоряння локалізовано, поширення полум'я немає", - сказав Горбуль.

Людей з найближчих населених пунктів евакуювали на безпечні території. Рятувальники не уточнили, коли жителі Ростовської області зможуть повернутися в свої будинки.