У селищі Важини Ленінградської області троє учнів молодших класів закидали камінням 77-ти річного в'язня нацистського концтабору Анатолія Федотова.

Про це повідомляє регіональний портал 47news.

Видання пише, що він, близько 5 години вечора, повертався додому з адміністрації селища після нагородження медаллю до 70-річчя Перемоги. Він ледве ходив, так як кілька років тому переніс складну операцію на нозі. У нього також були проблеми зі слухом.

Читайте також: З корпусу донецького університету зняли барельєф Василя Стуса

Декілька учнів другого класу місцевої школи напали на нього. Вони закидали Федотова камінням протягом трьохсот метрів, поки він йшов до сараю, де годує дворову собаку.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Літня дружина Федотова крикнула на школярів з балкона. У відповідь - один з них оголив зад.

Анатолія Федотова ще чотирирічною дитиною вивезли з села Согінци в фінський концтабір під Петрозаводськом, де він перебував до 1944 року.

За даними інформпорталу, школярів опитали і провели з ними виховну бесіду. В ході спілкування з учнями з'ясувалося, що діти не знають значення слова "в'язень".

Цікаво, що нещодавно в Важинськії школі відкрили "Музей бойової слави". Колеги директора Важинської школи Ольги Москвіною повідомили, що вона зараз перебуває в пригніченому стані і не може спілкуватися з журналістами.