Поліція Ірландії затримала шістьох осіб, яких підозрюють у підготовці теракту проти принца Чарльза та його дружини принцеси Камілли.

Про це повідомляє Daily Mirror.

Шістьох чоловіків у віці від 21 до 62 років тримають у різних відділках країни. Поліцейські вилучили у підозрюваних вибухівку та вогнепальну зброю.

Згідно з даними правоохоронців, затримані планували організувати теракт під час офіційного візиту принца Чарльза та принцеси Камілли до Ірландії 19-22 травня.

Читайте також: Македонію сколихнули протести через поліцейську спецоперацію

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Всі затримані підтримували тісні зв'язки з Ірландською республіканською армією.

Зловмисники тримали зброю в кількох схованках по всій країні.

Нагадаємо, Ірландська республіканська армія - військова революційна організація Ірландської республіки, метою якої є досягнення повної незалежності Північної Ірландії від Сполученого Королівства та їх подальше об'єднання. Організація протистоїть як британським силовим структурам, так і протестантським воєнізованим угрупованням.