Експерти, які працювали над доповіддю "Путін. Війна", найближчим часом можуть потрапити під перевірку генеральної прокуратури Росії. Її представляв опозиційний політик і співголова партії РПР-ПАРНАС Ілля Яшин.

Про це повідомляють "Ивестия".

Глава російської громадської організації "Офіцери Росії" Антон Цвєтков направив до генпрокуратури офіційну заяву. Він просить перевірити доповідь "Путін. Війна" на наявність у ній свідомо помилкової інформації

Цвєтков заявив, що авторам доповіді може загрожувати кримінальне переслідування, якщо прокурори знайдуть у ній ознаки злочинних висловлювань.

Читайте також: Сербія не введе санкції проти Росії

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Факти в "доповіді Нємцова", за його словами, спотворені й ґрунтуються на антиросійських джерелах.

Також глава громадської організації "Офіцери Росії" упевнений, що доповідь, представлена опозицією, не буде серйозно сприймати російське суспільство.

Доповідь "Путін. Війна" вийшла накладом 2 тис. примірників. Проте найближчим часом його планують додрукувати. У доповіді автори стверджують, що саме Росія спровокувала війну в Україні і в ній беруть участь російські військовослужбовці, а також найманці. У документі зазначено, що російська сторона замовчує факти загибелі власних солдатів-строковиків в ході бойових дій на території нашої держави.

Нагадаємо, компанія PayPal заблокувала збір коштів на публікацію доповіді Нємцова.