У четвер італійська поліція заарештувала у Римі 44 особи. Їх закидають звинувачення у корупції з державними контрактами. Серед них виявились політики, а також бізнесмени.

Про це повідомляє Еuronews.

Це затримання є розвитком подій, що почалися ще у грудні минулого року. Тоді правоохоронні органи розкрили велику корупційну схему у римській муніципальній владі. Національний антикорупційний орган Італії розпочав розслідування у цій справі. Він намагається з'ясувати, яким чином компанії отримали низку державних контрактів.

Римська поліція зазначила, що видала ордери на арешт ще 21-ї особи. Всі вони перебувають у місцевостях навколо Рима, в Аквілі та сицилійських містах Катанії та Енні

В ході розслідування викрили велику корупційну систему. Її створили для того, щоб певний картель компаній міг вигравати прибуткові державні контракти на обслуговування центрів для іммігрантів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читайте також: Сотні нелегальних мігрантів затонули в Середземному морі

Нагадаємо, що побільшало іммігрантів з Африки в Італію, які на човнах перепливають Середземне море. Дуже багато не дістається берегів і гине у відкритому морі.