Авіакомпанія Lufthansa прийняла рішення призупинити свої рейси в Самару, Нижній Новгород і в московський аеропорт Внуково.

"Для нас це було важким рішенням, але ми повинні забезпечити прибутковість наших маршрутів по всьому світу. Ми переконані, що економічна обстановка зміниться, і після падіння ринок чекає зростання і розвиток", - повідомляє прес-служба компанії.

Як пояснили німці, незважаючи на всебічну підтримку у розвитку перевезень Lufthansa аеропортом Внуково, в нинішніх ринкових умовах авіакомпанія вирішила виконувати всі польоти до Франкфурта з аеропорту Домодєдово. Рейси з аеропорту Внуково припиняться з 31 серпня. Рейси з Самари і Нижнього Новгорода припинять з 6 і 7 вересня відповідно.

"Lufthansa буде тримати ці напрямки в центрі уваги і розгляне можливість поновлення рейсів, як тільки економічна ситуація стабілізується", - додають у прес-службі. Читайте також: Літак на сонячних батареях почав переліт через Тихий океан

Таким чином, Lufthansa планомірно скорочує мережу своїх маршрутів по Росії. Якщо раніше компанія літала в 10 російських міст, то тепер літаки авіакомпанії буде приймати тільки Москва і Санкт-Петербург.