Муміфіковане тіло "подорожувало" на яхті, що дрейфувала біля берегів Філіппін.

Про це повідомляє Daily Mail.

Документи, що засвідчують особу власника 12-метрової яхти SAYO знайшли на борту. 59-річний німець Манфред Фріц Байорат подорожував світом останні 20 років. Він помер у каюті, сидячи за столом біля радіотелефону, за допомогою якого намагався врятуватися. Експерти припускають, що це був серцевий напад. У такій позі тіло й побачили рибалки. Поруч знайшли фотоальбоми, банки з консервами.

Поліція намагається відстежити маршрут яхти, а також шукає людей, з якими мандрівник міг зв'язатися, і сім'ю покійного. Відомо, що в Німеччині в нього залишилася дочка - капітан вантажного судна.

Важко сказати, як давно помер Байорат. Сухі океанські вітри, висока температура й солоне повітря перетворили тіло покійного на мумію.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше німець подорожував разом із дружиною. У 2008 році вони розлучилися, а пізніше жінка померла від раку.

Яхтсмен і любитель навколосвітніх подорожей, з яким Байорат познайомився на Майорці в 2009 році, розповів журналістам, що німець був дуже досвідченим моряком. "Я не вірю, що він міг вийти в море в шторм. Думаю, щогла зламалася вже після смерті Манфреда", - зазначив він.

Сьогодні "Знай" повідомляв, що в льодовиках Антарктиди знайшли унікальні сторічні фотографії.

Підготувала: Катерина Штора