Російська Об'єднана суднобудівна корпорація має намір звернутися до суду, щоб домогтися поставки раніше оплачених газотурбінних двигунів для російських фрегатів.

Про це повідомляє прес-служба російського підприємства, передає "РІА Новості".

"Як відомо, політичне керівництво України в односторонньому порядку припинило відвантаження своєї продукції на російські підприємства і компанія має намір вимагати від української сторони виконання вже оплачених контрактів на постачання двигунів в судовому порядку", - заявляють у суднобудівній корпорації.

У прес-службі зазначили, що "недобросовісні дії суміжної держави" викликали труднощі в будівництві двох фрегатів.

Один з фрегатів зможе нести вертоліт Ка-51 і крилаті ракети підвищеної дальності. Інший оснастять протикорабельними ракетами і зенітно-ракетним комплексом.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Санкції проти Росії продовжать, але не посилять - євродепутат

Нагадаємо, Україна припинила військову співпрацю з Росією. Головний конструктор "Коломенського заводу" заявив, що підприємство відмовляється поставляти газотурбінні двигуни для кораблів. Постачальник силових установок "Зоря-Машпроект" з українського Миколаєва припинив свої поставки в Росію у зв'язку рішенням Ради національної безпеки і оборони.