Казахстан завершив переговори, що тривали 19 років, про умови вступу до Світової організації торгівлі. Вони були складними через членство країни в Євразійському економічному союзі.

Про це повідомляє видання "Новости Казахстана".

"Я вітаю країни-члени СОТ і уряд Республіки Казахстан з цим історичним кроком. Я очікую моменту, коли зможу вітати Казахстан в СОТ", - зазначив генеральний директор організації Роберту Азеведу.

Читайте також: У Казахстані терориста ДНР засудили на три роки

22 червня пакет документів про приєднання представлять на "формальне схвалення членами Робочої групи щодо вступу", а потім передадуть на затвердження Генеральної ради організації.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За інформацією прес-служби СОТ, "складність та унікальність" процесу вступу Казахстану обумовлена ​​необхідністю проведення переговорів за тарифами, пов'язаним з членством країни у Євразійському економічному союзі.

Казахстан подав заявку на вступ до світової організації 29 січня 1996.