У Росії під час проведення військових навчань із літак випала бойова машина десанту. Після приземлення вона підпалила 200 га лісу.

Про це повідомляє російське інформагентство "ТАСС".

БМД планували спустити з парашутом під час військових навчань, які проходять в передмісті Улан-Уде. Через падіння загорілось близько 200 га лісу недалеко від місця проведення навчань і розташування військових складів.

На місце події стягнули лісову охорону і пожежників. Поки немає даних про оголошення евакуації. Також поки не повідомляється про ступінь загрози переходу вогню на військові склади.

Читайте також: Росія почала військові навчання в окупованому Криму

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Інцидент стався в рамках двосторонніх командно-штабних навчань з'єднань Військово-повітряних сил Росії і підрозділів Східного військового округу в районі гарнізону Сосновий бір.

На полігон десантували близько 500 військовослужбовців і 10 бойових машин десанту. Також задіяли понад 10 літаків військово-транспортної авіації Іл-76.