Учора в Москві на пікет КПРФ, під час якого збирали гуманітарну допомогу для Донбасу біля метро Університет напали невідомі. Про це повідомляє офіційний сайт партії.

"Бритоголові молодики в камуфляжі з криками "На тобі за твою "ДНР"," Якби не ваші ватники, в Україні не було б війни" і т.д. розгромили намет КПРФ", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що нападники нанесли кілька ударів активісту, який чергував у наметі.

"Той зумів відбитися від нападників, після чого одного з них затримала поліція", - наголошується в повідомленні.

Матеріал по темі: Москвичі вимагають припинити війну з Україною (фото)

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що московська влада не дозволяє більше ставити намети і збирати гроші для Донбасу, бо начебто не може відстежити за тим, куди вони потім надходять.

Також сьогодні в столиці РФ відбулася антивоєнна акції проти дій Володимира Путіна на сході України. Москвичі закликали зупинимося кровопролитний конфлікт на Донбасі, який Росія активно підтримує.