Організатори безстрокової української акції "Вогні Ерейни", або "Вогні миру" представили новий кавер відомого антивоєнного плакату з Джоном Ленноном і Йоко Оно.

Антивоєнний плакат розмістили на сторінці спільноти у Facebook. На фото в ліжку відображена схожа на Леннона і Йоко пара, а позаду них на вікні прикріплени написи "Hair, please" і "Bad, please".

Крім цього, в публікації представлені й інші кавер-плакати. Всі вони є у вільному доступі. Їх можна скачувати, друкувати і розміщувати скрізь, де користувачам мережі захочуть.

Читайте також: Поранені бійці АТО продали свої картини, аби допомогти побратимам

Також організатори акції пропонують учасникам ділитися своїми фотографіями із закликами до миру.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ми теж зробимо на них кавери, або ви можете зробити їх самі з друзями, а ми з радістю поширимо їх по всьому інтернету", - повідомляють вони.