В ніч на 30 червня у столиці Ємену терористи "Ісламської держави" підірвали госпіталь, де зібралися родичі жертв попереднього теракту аби вшанувати пам'ять загиблих.

Про це повідомляє УНІАН.

У Сани прогримів вибух біля військового госпіталю. Причиною вибуху став припаркований біля будівлі наповнений динамітом автомобіль.

Читайте також: Вбили "легендарного" бойовика Ісламської держави - ЗМІ

В результаті вибуху постраждали мінімум 28 осіб, 12 із яких - жінки.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Терористи ІДІЛ вже взяли на себе відповідальність за кривавий теракт. Відповідну заяву вони розмістили на сайті "Ісламської держави".

Нагадаємо, два дні тому вбили одного із найвідоміших командирів терористичного угруповання "Ісламська держава", Мухаммеда Абдалла Хорані під час авіаудару міжнародної коаліції.

Терорист був відповідальним за всі операції в правобережній частині міста Мосул. Разом із Мухаммедом під час обстрілу також загинули 10 бойовиків ІД, які супроводжували Хорані.